Piet Bakker Buitendag

Wat een gave dag voor iedereen. XXL bellenblaas, vliegers maken, schminken, kraampjes bezoeken, meedoen aan het beroemde rad van fortuin, marshmallows roosteren, kijken naar de demonstratie van Jeugdbrandweer Maarssen, een ritje op de De Hinnikwagen… eigenlijk was de dag te kort om alles te doen. Circus Sambal maakte het feest compleet, zowel jong als oud, vrijwilliger, kraamhouder of onvoorbereide bezoeker; iedereen deed mee. Enkele kinderen bleven 3 uur hangen! Ook de magen werden flink verwend: verse (Bakker-)appeltaart, heerlijk (geurende) pannenkoeken, warme stoopwafels, zelfgemaakte soepen, oudhollands snoepgoed… Hier een tipje van de sluier voor wie het gemist heeft. Later volgen meer foto’s. Als er mensen specifiek foto’s van hun kinderen zoeken, neem dan contact op via Streekmuseum Vredegoed