Nog 47 dagen tot 27 maart 2021

Nog 47 dagen tot 27 maart 2021

Dan zou het zover moeten zijn. De opening van het museumseizoen 2021 met Lammetjesdag. Alles onder voorbehoud van de ontwikkeling van het Corona-virus.

Wanneer u dit leest heeft de heer Rutte waarschijnlijk de lockdown verlengd tot en met 2 maart 2021. Een traditionele start van ons museumseizoen wordt steeds onwaarschijnlijker… Driehonderd tot vijfhonderd bezoekers op ons erf is iets anders dan 1 persoon per dag mogen ontvangen. Voor sommigen maakt de sneeuw en kou wel wat goed, maar wij als vrijwilligers willen wel weer eens knallen.

Maar ja het mantra is bekend “Alleen met zijn allen krijgen wij Covid19 onder controle”. Tot een nader bericht over de opening zult u zich bezig kunnen houden door een mail te sturen naar r.vanalphen@vredegoed.nl om zich aan te melden als vrijwilliger.