Nog 5 dagen tot 27 maart 2021

Nog 5 dagen tot 27 maart 2021

Dan zou het zover moeten zijn. De opening van het museumseizoen 2021 met Lammetjesdag. Alles onder voorbehoud van de ontwikkeling van het Corona-virus.

Zoals u al eerder las is het niet mogelijk om het museum open te gooien per de 27e, laat staan Lammetjesdag door te laten gaan. Morgenavond geeft men op de persconferentie waarschijnlijk ook niet meer duidelijkheid voor 17 april 2021, onze nieuwe opening voor het seizoen 2021, met een arrangement en een lezing over Weidevogels met zeer mooie foto’s van Anneke van Leersum.

Vrijwilligerswerk zonder bezoekers is wel degelijk anders dan met, maar de zon komt voorzichtig te voorschijn, het einde is in zicht. Druk dus vooral op deze link “Arrangementen in Vredegoed” om u op te geven voor alle leuke dingen die wij toch verzonnen hebben.

Wilt u ook bij ons horen, word dan vrijwilliger en meldt u aan via r.vanalphen@vredegoed.nl !