UITNODIGING LoveLifeDiner Swimtofightcancer Stichtse Vecht 12 augustus 17.00 uur Streekmuseum Vredegoed Tienhoven
(opgave verplicht)
Juli 2018, Lieve mensen,
Op 2 september doe ik mee met de zwemtocht van 2 km in de Vecht bij stichtsevecht.swimtofightcancer.nl. Jullie kunnen mij sponsoren; de opbrengst gaat naar het kankeronderzoek.
Dit is hard nodig, want veel mensen lijden aan deze vreselijke ziekte. Ik was de eerste aanmelder en onze burgemeester Marc Witteman, die zelf ook de harde strijd aangaat tegen kanker, was mijn eerste sponsor. Als je wilt doneren, ga dan naar: https://stichtsevecht.swimtofightcancer.nl/marijkezoeteliefvogel.
Veel dank alvast voor het sponsoren. Dit zal mij zeker sterken om de zwemtocht te volbrengen. Ik ben al regelmatig aan het trainen in de Maarsseveense plas.
Tevens ga ik een groots LoveLifeDiner organiseren op zondag 12 augustus van 17 tot 21 uur. Dit houdt in dat ik voor maximaal 60 mensen een dinerbuffet ga organiseren en dat jullie hiervoor bijvoorbeeld € 30,- p.p. (of meer) doneren (incl. drinken).
Dit evenement vindt plaats bij het Streekmuseum Vredegoed, Heuvellaan 7 in Tienhoven. De opbrengst gaat uiteraard ook naar het kankeronderzoek. Als je mee wilt doen stuur dan een e-mail naar marijkezoetelief@gmail.com. Zet in het onderwerp: LoveLifeDiner en in de mail met hoeveel mensen je komt. De donatie voor het dinerbuffet kan van tevoren overgemaakt worden naar https://stichtsevecht.swimtofightcancer.nl/marijkezoeteliefvogel.
Om 16 uur kan je voor € 3,50 een rondleiding door Streekmuseum Vredegoed krijgen (voorafgaand aan het dinerbuffet). Zie hiervoor www.vredegoed.nl. Graag even vermelden in de mail. Op Vredegoed zal een donatiedoos komen te staan waarin nog een extra donatie gedaan kan worden voor kankeronderzoek.
Het dinerbuffet zal zoveel mogelijk biologisch zijn en zal o.a. uit rivierkreeften, vegetarische en vleesgerechten bestaan. Het lijkt me heel mooi om dit LoveLifeDiner evenement met elkaar te beleven. Als zijn gezondheid het toelaat, zal Marc Witteman er ook bij zijn. Ik zou het heel fijn vinden om jullie allen te ontmoeten op 12 augustus!
Voor de totstandkoming van het dinerbuffet, zou ik het heel fijn vinden om praktische ondersteuning te krijgen van vrienden, familie en bedrijven. Ik sta open voor suggesties. Laat het me weten door een mailtje te sturen naar marijkezoetelief@gmail.com of bel me.
Op 2 september start de Swim om 13.30 uur bij Boom en Bosch in Breukelen (Markt 1). Het zou natuurlijk geweldig zijn als veel mensen komen aanmoedigen.
Lieve groet, Marijke Zoetelief-Vogel
tel +31628265081 stichtsevecht.swimtofightcancer.nl www.marijkezoetelief.nl

© 2018 Nico Witkamp Contact Me