Nog 66 dagen tot 27 maart 2021

Nog 66 dagen tot 27 maart 2021

Dan zou het zover moeten zijn. De opening van het museumseizoen 2021 met Lammetjesdag. Alles onder voorbehoud van de ontwikkeling van het Corona-virus en dan zeker de Engelse variant. Dat weerhoudt ons, als vrijwilligers, er niet van om gewoon de voorbereidingen te starten.

Naast de leuke startexpositie over de Weidevogels volgt er later nog een over Modelbouw en ronden wij af met Toverlantaarns en Quilts. Op dit moment zijn we ook nog aan het kijken of en hoe wij arrangementen kunnen samenstellen om meer regionale/landelijke bekendheid te krijgen.

Tenslotte wil ik u toch vragen om zich bij ons aan te sluiten als vrijwilliger, wat het is zo leuk, genoeg te doen en we hebben jullie nodig om onze toekomst te kunnen waarborgen.