Hulp gezocht voor Jet&Jan!

Hulp gezocht voor Jet&Jan!

Voor de maanden april tot medio juni heeft Vredegoed dringend behoefte aan mensen die de kinderen bij dit project willen begeleiden, de lesdagen zijn op de maandag-en donderdagmorgen.
Een erg succesvol programma van Vredegoed is het scholenproject van Kunst Centraal “Op stap met Jet & Jan”. Kinderen uit groep 5 van de basisschool gaan, onder begeleiding, zelf aan de slag om de tijd van weleer te ervaren.
De kinderen kunnen zich kleden als Jet & Jan, gaan koffiemalen of luiers wassen, koper poetsen, veen steken zoals men honderd jaar geleden deed.
Dit jaar doen de basisschoolkinderen uit Loenen en Breukelen mee aan dit project; zij hebben op school geleerd hoe hun opa’s en oma’s hier op het platteland leefden en werkten, op Vredegoed kunnen zij het geleerde in de praktijk brengen.
Meer informatie kunt u krijgen via r.vanalphen@vredegoed.nl