27 mei: Natuurfoto-safari bij Vredegoed!

27 mei: Natuurfoto-safari bij Vredegoed!

In samenwerking met IVN organiseert Streekmuseum Vredegoed op zaterdag 27 mei een “natuurfoto-safari met smartphone”.

Het programma begint om 13.00 uur en duurt tot ± 16.15 uur. Na ontvangst met koffie/thee of fris en een koek legt de bekende natuurfotograaf Joëlle Baijer u uit hoe u met uw eigen smartphone fraaie natuurfoto’s kunt maken. Een IVN-gids maakt u wegwijs in de app ObsIdentify, waarmee u gemakkelijk planten en dieren kunt identificeren. Daarna gaat u op excursie in het prachtige natuurgebied rondom Vredegoed. U heeft ruim anderhalf uur de tijd om foto’s te maken en met de app te leren wat er zoal op voorkomt.

Ervaar de natuur met al uw zintuigen en leg uw eigen creativiteit volledig in uw foto’s.  Afsluitend gaat u de resultaten gezamenlijk bekijken in het streekmuseum en leert u van elkaars succes. U kunt dan ook het museum bezoeken en/of een consumptie nuttigen en napraten over een mooie en leerzame middag.

Een aantal van de gemaakte foto’s zullen worden afgedrukt en – uiteraard met naamsvermelding – worden tentoongesteld in Streekmuseum Vredegoed.

De kosten voor deze safari zijn € 10,00 p.p. inclusief koffie/thee/koek. Meld u aan vóór 25 mei  via fotosafari@ivnvechtplassen.nl.

Betaling per pin of contant op locatie. Beperkt aantal plaatsen: VOL = VOL.

Zie ook de flyer: de fotosafari.