Wisselexposities

Op dit moment in 2022 hebben wij de expositie “100 jaar SDG!”. Later volgen dan natuurfoto’s van Anneke en “De toverlantaarns”. Wij zijn dit nog druk aan het uitwerken.

26 maart tot en met eind juni 2022

2021 start met een expositie over “100 jaar SDG!”

Hét fanfareorkest van Stichtse Vecht, “Orkest SDG!” is opgericht op 22 november 1922 en viert in 2022 het 100-jarig verenigingsjubileum!

 

De vereniging bestaat momenteel uit een fanfareorkest van ca. 45 leden en groeit nog steeds. Daarnaast spelen onze leerlingen zich alvast warm in het Jeugdorkest Stichtse Vecht. In deze expositie kunt al hun historie bekijken door middel van foto’s en tekst. Ook heel veel mooie muziekinstrumenten zijn er aanwezig.

 

KOM GERUST LANGS!

Expositie 100 jaar SDG!

26 maart tot en met eind juni 2022

eind juni tot en met eind augustus 2022

Natuurfoto’s om bij stil te staan door Anneke van Leersum

Gagelbos, Ruigenhoekse polder, Noorderpark, Bethunepolder, Bert Bospad, de “Taartpunt”, Tienhovens Kanaal, Bos Voordaen…..

Dit zijn een aantal gebieden waar ik deze foto’s heb gemaakt. Streekmuseum Vredegoed is omgeven door bezienswaardige natuurgebieden, fotogeniek in alle seizoenen en omstandigheden. Ik kom er graag en veel en ik hoop dat mijn foto’s bij u verwondering oproepen, en nieuwsgierigheid, zoals ik die ervaar bij mijn wandelingen door deze prachtige omgeving.

Ik laat mijn foto’s afdrukken op diverse materialen, denk aan dibond, acryl, linnen, metaal, forex, dun fotodoek en canvas. De meeste foto’s die ik hier exposeer zijn te koop.

Natuurfoto's om bij stil te staan

juli en augustus 2022

begin september tot eind oktober 2022

U kunt eindelijk de, door COVID19 pandemie uitgestelde, nostalgische tentoonstelling “Toverlantaarns” bezoeken.

 

Meer informatie volgt later

De Toverlantaarns

begin september tot en met 29 oktober 2022